Denní menu na týden:

10.8. - 14.8.

Pondělí
Zelná polévka se smetanou
Gaspačo
1. Smažený kuřecí a vepřový řízeček, bramborový salát 99,-
2. Pečená vepřová kotleta na česneku, dušené zelí,houskové a bramborové knedlíky 99,-
3. Boloňské špagety 99,-
4. Vepřová játra na cibulce, dušená rýže 99,-
5. Zeleninový salát s kuřecím masem a jogurtovým dresinkem 99,-
6. Salát z čerstvé zeleniny na italský způsob 99,-
Úterý
Hrachová polévka s opečeným chlebem
Gaspačo
1. Vepřové žebírko na grilu se sázeným vejcem a šunkou, steakové hranolky 99,-
2. Smažený karbanátek, bramborová kaše, kyselý okurek 99,-
3. Hovězí vařené maso, rajská omáčka, houskové knedlíky 99,-
4. Smažený vepřový jazyk, brambory s máslem, tatarská omáčka 99,-
5. Zeleninový salát s kuřecím masem a jogurtovým dresinkem 99,-
6. Salát z čerstvé zeleniny na italský způsob 99,-
Středa
Hovězí vývar s rýží a hráškem
Gaspačo
1. Vepřový řízek Ondráš, steakové hranolky, zelný salát s majonézou 99,-
2. Hovězí tokáň na víně máslové špecle 99,-
3. Debrecínský guláš, houskové knedlíky 99,-
4. Zeleninový salát s kuřecím masem a jogurtovým dresinkem 99,-
5. Salát z čerstvé zeleniny na italský způsob 99,-
Čtvrtek
Italská polévka
Gaspačo
1. Marinovaný steak z vepřové krkovičky na grilu, pikantní omáčka, americké brambory 99,-
2. Vepřový flamendr, bramboráčky 99,-
3. Smažený Hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka 99,-
4. Zeleninový salát s kuřecím masem a jogurtovým dresinkem 99,-
5. Salát z čerstvé zeleniny na italský způsob 99,-
Pátek
Frankfurtská polévka s párkem
Gaspačo
1. Medailonky z vepřové panenky gratinované listovým špenátem a mozzarellou, americké brambory 99,-
2. Cikánská hovězí pečeně, dušená rýže 99,-
3. Pečená vykostěná kuřecí stehna na celeru s česnekem, polévané smetanou, vař. brambory 99,-
4. Zeleninový salát s kuřecím masem a jogurtovým dresinkem 99,-
5. Salát z čerstvé zeleniny na italský způsob 99,-